Ruokailut

Lähiruokaa parhaista aineksista

Vatsa kurnien on vaikea tehdä tärkeitä päätöksiä. Kokkimme suunnittelee ja valmistaa porukallenne toiveittesi mukaiset ateriat lähialueen tuoreista raaka-aineista. Voitte valita aterianne valmiista menuista tai suunnitella sen yhdessä kokkimme kanssa. Kokousvieraillemme on tarjolla aina kahvia, teetä, raikasta vettä ja hedelmiä. Yöpyvien kokousvieraittemme päivä alkaa maittavalla ja täyttävällä aamiaisella.

Aamiainen

Aamiainen on päivän tärkein ateria. Hyvä aamupala antaa energiaa aivoille, jolloin ne ovat heti aamusta täysillä mukana päivän haasteissa. Perinteisen aamiaisen sijasta voimme toiveesta valmistaa teille myös luxusta arkeen -aamiaisen.

IMG_0830.JPG
Merikarvialainen_noutopöytä_1.JPEG

Ateriakokonaisuudet

Melestämme ravitseva ja herkullinen ruoka on tärkeä osa onnistunutta kokousvierailua. Jotta kokouksenne olisi kaikin puolin onnistunut, suunnittelemme ruokailut juuri teidän toiveidenne ja tarpeidenne mukaisesti. Voitte valita aterianne valmiista menuista tai suunnitella sen yhdessä kokkimme kanssa. Menut vaihtelevat sesonkien mukaan, esim. pikkujoulukautena saatavilla on joulun makuisia ruokia.

Merikarvialainen kalapöytä

Perinteinen herkullinen merikarvialainen kalapöytä on luonnollinen valinta kalan ystävälle, kun kokoustetaan veden äärellä. Tarjolla on taatusti tuoretta lähivesien kalaa, satakuntalaisten lisukkeiden ja saaristolaisleivän kera.

_DSC7619.jpg

Grilli-iltapalat

Kokouspäivän kruunaa yhdessä nautittava maittava grilli-iltapala. Onko se mehevä pihviateria, nyhtöpossu-burgeri vaiko suussa sulavat possun ribsit, sen päätät sinä. Ateriakokonaisuudet meillä räätälöidään toiveittesi mukaan! Ilta-aterian valmistaa paikan päällä porukallenne meidän kokkimme tai teidän kokkinne – silloin olemme valmistelleet kaiken vain grillausta vaille valmiiksi.