Poreet ulkomeri- ja jokinäkymällä

Kaikki tietävät että lämmin poreileva vesi tehostaa verenkiertoa, laukaisee lihas- ja niveljännitystä sekä lievittää stressiä. Veden tuoma painoton olotila myös helpottaa jännitystä sekä rentouttaa. Kun tämän lisäksi vielä meren tai joen virtauksen katselu rauhoittaa mieltä, on täydellinen rentoutuminen taattu. Tästä kokemuksesta et halua jäädä paitsi!

Panorama Sauna

Panorama-saunasta on ainutlaatuinen näkymä suoraan merelle. Voit ihailla länsirannikon upeaa auringonlaskua suoraan saunan lauteilta. Se, jos mikä, rentouttaa niin kehon kuin mielen!

Jokisauna

Aivan Merikarvianjoen rannalla meillä on saunatilat, joissa voit viettää iltaa ja saunoa kokouksen jälkeen. Saunalla on tilavat illanviettotilat isommallekin porukalle, varusteisiin kuulu minikeittiö ja kaasuparilagrilli.

Saunaan mahtuu kerrallaan 12 henkilöä ja terasilla on kaksi yhdeksän hengen ulkoporeammetta, joita pidämme aina käyttövalmiina.

Yhdessäolo

Kiireettömät hetket yhdessä läheisten kanssa on paras tapa rentoutua. Kokouspäivän jälkeen on aika ottaa rennosti. Lekottelun, saunomisen ja seurustelun lomassa voitte halutessanne pelata leikkimielisiä ulko- ja sisäpelejä.

Pyydä tarjous: matkailu@eumer.fi

Soita meille jo tänään 0400 252 969  !

©2021 Visiteumer.fi