Majoitus

Eumer Fishing Center tarjoaa laadukasta lodge- ja mökkimajoitusta, joko aamupalalla tai ilman ympäri vuoden, yksittäisestä matkailijasta aina suurempiin ryhmiin asti. Valittavissasi on eri yöpymisvaihtoehtoja yksittäisestä huoneesta mökkimajoitukseen, jotka on esitelty alla. Tervetuloa!

Eumer Lodge (Kalkuttaantie 10)

Eumer lodge on 1906 rakennetusta sahasta entisöity rakennus, jonka alta virtaa edelleenkin joki. Illan tullen voit avata ikkunan ja nukahtaa kosken kuohuja kuunnellen. 

Kaksikerroksisen rakennuksen tiloista löytyy ruokailusali sekä majoitustilat yli 40 henkilölle (12 huonetta, joissa kahdessa on omat saniteettitilat ja muilla huoneilla yhteiset käytävillä).

 Eumer Lodge Merikarviajoen rannalla on vuokrattavissa joko koko rakennus mökkinä tai osa huoneista aamiaismajoituksella.

Learn More
 Eumer_FishingCenter_052011_DSC_4781_Enh
DSC_9755.jpg

Sea Panorama (Raunelankuja 16)

Huhtikuussa 2018 valmistui upea merenrantahuvila, Eumer Sea Panorama, jossa on kokoustilat 12 hengelle. Majoitustilaa on 8 hengelle ja illanviettoon & saunomiseen tila soveltuu jopa 20 henkilölle.

 

Panoraamasaunalta on ainutlaatuinen näkymä suoraan merelle. Lasitetulta terassilla on 6 henkilön ulkoporeamme ja makuuhuoneita on 2. Kokoustilat voidaan muuttaa ruokailu- tai oleskelutilaksi. Tila soveltuu kesällä myös pienten juhlien järjestämiseen.