Kokoustilat

Veden äärellä olevat kokoustilamme soveltuvat pienryhmien kokouksista aina luentojen, tapahtumien ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Kaikissa tiloissa on tietoliikenneyhteys, dataprojektori tai näyttö. Olipa kyseessä sitten pienen porukan pikkujoulut taikka 150 hlön Tyky-päivä niin kaikki onnistuu. Järjestämme kokoukset ja työhyvinvointitapahtumat yhteistyökumppaneiden kanssa myös isommille porukoille!

KOKOUSTILA JOKISAUNA

Henkilömäärä 20

Merikarvianjoen rannalla sijaitsevan jokisaunan kokoustila on sopiva max. 20 hlön kokousten järjestämiseen. Ikkunasta avautuva virtaava jokimaisema antaa virtaa myös ajatuksille ja ideoille! Tämä tila soveltuu myös saunomiseen kokousten, palaverien ja juhlien lomassa.

IMG_20191002_170147_edited_edited_edited.jpg
 
IMG_9275.JPG

KOKOUSTILA

SEA PANORAMA 

Henkilömäärä 20

Uusi, vuonna 2018 valmistunut, merenrantahuvila Eumer Sea Panorama soveltuu myös kokousten ja koulutuspäivien pitoon. Pienemmällä porukalla voi kokoustaa sisätiloissa ja isompi porukka mahtuu katetun ja lämmitetyn terassin pitkän pöydän äärelle. Sea Panoramasta maisemat ovat niin huikeat, että tylsinkin kokous muuttaa merkitystänsä ulkomeren äärellä.

Soita meille jo tänään 0400 252 969  !

©2020 Visiteumer.fi