Kokoustilat

Veden äärellä olevat kokoustilamme soveltuvat pienryhmien kokouksista aina luentojen, tapahtumien ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Kaikissa tiloissa on tietoliikenneyhteys, dataprojektori tai näyttö. Olipa kyseessä sitten pienen porukan pikkujoulut taikka 150 hlön Tyky-päivä niin kaikki onnistuu. Järjestämme kokoukset ja työhyvinvointitapahtumat yhteistyökumppaneiden kanssa myös isommille porukoille!

 
DSC_9252_edited.jpg

KOKOUSTILA

SEA PANORAMA 

Henkilömäärä 20

Uusi, vuonna 2018 valmistunut, merenrantahuvila Eumer Sea Panorama soveltuu myös kokousten ja koulutuspäivien pitoon. Pienemmällä porukalla voi kokoustaa sisätiloissa ja isompi porukka mahtuu katetun ja lämmitetyn terassin pitkän pöydän äärelle. Sea Panoramasta maisemat ovat niin huikeat, että tylsinkin kokous muuttaa merkitystänsä ulkomeren äärellä.

KOKOUSTILA JOKISAUNA

Henkilömäärä 20

Merikarvianjoen rannalla sijaitsevan jokisaunan kokoustila on sopiva max. 20 hlön kokousten järjestämiseen. Ikkunasta avautuva virtaava jokimaisema antaa virtaa myös ajatuksille ja ideoille! Tämä tila soveltuu myös saunomiseen kokousten, palaverien ja juhlien lomassa.

IMG_20191002_170147_edited_edited_edited.jpg
B98A3635_edited.png

KOKOUSTILA JOKISAUNAN TERASSI 

Henkilömäärä 60

Jokisaunan toinen, alkukuvuodesta 2020 valmistunut, kokoustila sopii jopa 60 hlön kokousten järjestämiseen. Valoisasta ja avarasta tilasta avautuu upea näkymä suoraan ohivirtaavalle joelle. Täällä voi hyvin myös järjestää juhlat ja muut illanvietot.