Asiakaskokemuksia

Meille kaikkein tärkeintä on oman henkilökunnan hyvinvointi, joka heijastuu hymynä asiakkaidemme palveluun ja toiveiden toteuttamiseen.

IMG_4145 2.JPG

Cimcorp Oy

Kai Tuomisaari

Eumer tarjoaa paikallista palvelua lähellä meitä, joten sinne on helppo mennä. Paikka ja palvelut ovat loistavia. Eumerin henkilöstö on ammattitaitoinen ja aina valmis palvelemaan asiakkaitaan hymyssä suin. Eumerin väki pystyy luomaan tilanteeseen kuin tilanteeseen mahtavan tunnelman, ja kerta toisensa jälkeen kotiin lähdetään taas yhtä hienoa kokemusta rikkaampana. Kaikki ryhmät, joille olen Eumerin palveluita suositellut, ovat olleet  erittäin tyytyväisiä ja jälkikäteen kiitelleet hienosta vinkistä.

_DSC7584_edited.jpg

Salaojakympit Oy

Jani Isopahkala

Eumer järjesti alusta loppuun yrityksemme koulutus- ja virkistäytymispäivät 65 henkilölle. Eumer tarjosi myös onnistuneen koulutuspaketin esimiehillemme sekä työhyvinvointikoulutuksen koko henkilöstölle. Yhteydenpito Eumeriin oli helppoa ja päivien suunnittelussa ja toteuttamisessa meidän kaikki toiveet otettiin huomioon. Saimme Eumerilta selkeän yhden hinnan tarjouksen, joka oli helppolukuinen. Päivät sisälsivät paljon ohjelmaa ja monipuolisesti aktiviteettejä. Aikatauluissa pysyttiin ja käsin kosketeltavaa oli se iloinen sydämestä tullut palvelu, jota saimme kokea. Ruoka oli maittavaa ja tilat toimivat isommallekin porukalle. Henkilöstön palaute oli todella positiivinen huikean tapahtuman jälkeen. Kouluarvosanaksi Eumerille annan kokonaisuudesta 10+.

Näyttökuva 2018-12-20 kello 9.09.00.png

AM Security Oy

Pentti Korhonen

Olemme vierailleet Eumerilla jo useampana vuonna. Palvelukokonaisuus on loistava ja saamme kaiken tarvittavan yhdestä osoitteesta meille räätälöitynä. Tämän päivän ihmiset ovat jo nähneet ravintolat sekä risteilyt ja he haluavat entistä enemmän uusia aktiviteettejä ja elämyksiä. Merikarvia itsestään jo tarjoaa elämyksen. Kaikki palvelu on rakennettu lähelle luontoa uskomattomien maisemien ääreen. Vierailumme tarkoitus Eumerilla on lähentää omia asiakassuhteitamme, kokoustaa ja kouluttaa jälleenmyyjiämme sekä henkilökuntaamme. Luonnonläheisyys tuo meidät lähemmäksi asiakasta, eikä Merikarvialta hävitä tanssiparkettien sumuun vaan ollaan asiakkaiden kanssa aidosti läsnä.

1b20fc9e-1c79-4f8f-b1e9-d12bdc3a693c.JPG

Stark Suomi Oy

Marko Haviala

Vuodesta 2010 alkaen olemme käyneet asiakkaiden kanssa Eumerilla kokoustamassa ja kalassa. Ensimmäisen reissu tehtiin aikoinaan veljesten isän puuveneellä ja kalaa tuli silloinkin (paljon). Näillä reissuilla ei ole ikinä tullut aika pitkäksi. Jos kalaa ei ole heti tullut, niin oppaiden jutut pitää mielen virkeänä ja kuinkas ollakkaan jostain taas löytyi kala siiman päähän.
Koko Eumerin väki jonka kanssa ollaan toimittu on todella ammattitaitoista ja en tiedä mistä voisi löytyä vastaavia saman palvelualttiuden omaavia henkilöitä. Parempaa paikkaa neuvotella ja tutustua asiakkaisiin ei varmasti löydy. Päivä merellä kalassa ja illalla saunominen viihtyisissä saunatiloissa ja hyvää ruokaa syöden kruunaa päivän. Lopuksi pakko mainita, et melkein pystyn antamaan kalatakuun Eumerin vieraille. Vaikka oppaat aina sanoo, etteivät voi antaa kalatakuuta, mutta ei olla kertaakaan jääty ilman kalaa näiden vuosien aikana.

6d967b75-5b21-4b5f-8f47-f63d2403d6cc.JPG

Mestarinikkarit Oy

Jan Gustafsson

Olemme käyneet Eumerilla kokoustamassa ja kokouksien väliin meille on järjestetty aktiviteettejä. Kokouspäivien suunnittelu tehtiin meille helpoksi, koska palvelu myytiin kokonaispakettina meille räätälöitynä, johon oli otettu huomioon ihan kaikki. Meidän piti itse vain saapua paikalle. Eumerilla paikat ja palvelut ovat laadukkaita ja kunnossa. Missään muualla emme ole törmänneet yhtä positiiviseen asenteeseen ja palvelualttiuteen, kuin se mitä Eumerilla olemme saaneet kokea.

8678311f-31d5-457c-acf0-ae62afe027ff 2.J

Oy Combicool Ab

Mikko Ojala

Palvelu Eumerilla on ollut loistavaa. Keikan isäntinä olemme saaneet keskittyä asiakkaiden kanssa seurusteluun ja olla läsnä, eikä meidän ole tarvinnut stressata järjestelyistä. Eumerilla on lämmin ilmapiiri ja olemme aina asiakkaidemme kanssa viihtyneet erinomaisesti Merikarvialla. Ruoka on ollut hyvää ja siihen on panostettu. Kokonaisuus toimii ja Eumerin palveluita on helppo suositella muille.