Aktiviteetit

Merikarvian upea luonto tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin oheispalveluihin: virkistäytymiseen, omatoimisiin tai ohjattuihin aktiviteetteihin. Omien, pihapiirissämme tapahtuvien aktiviteettien lisäksi halutessasi pääset pelaamaan myös frisbeegolfia, jääkiekkoa, sählyä, jalkapalloa, tennistä, ym. Kokouspalveluihimme voidaan yhdistää lisäksi esim. ratsastusta, ilma-ammuntaa tai sähköläskipyöräilyä.
Kerro toiveesi - me toteutamme ne!

Pelastuspukukellunta

Kelluminen pelastuspuvussa on rentouttavaa ja elämys vailla vertaa. Tarjoamme asiakkaillemme ikimuistoisia kelluntakokemuksia. Pelastuspuku pitää sinut turvallisesti pinnalla, kuivana ja lämpimänä, vaikka ulkona paukkuu 30 asteen pakkaset. Pelastuspuku puetaan omien vaatteiden päälle.

 

Voit valita porukallesi rauhallisen kellunnan meressä ulkomeren laidalla tai vaihtoehtoisesti voitte kokeilla kelluntaa joella virran kuljettamana. Kerrotaan että jo puolen tunnin kellunta selällään taivasta ja luontoa seuraten vastaa neljän tunnin sikeitä yöunia. Kokeile ja piristy! Kelluntaa tehdään ympäri vuoden säästä riippumatta jopa 50 hlön ryhmille!

IMG_1775_edited.jpg
86b05369-520d-4c42-a333-4f5200358ecb_edited.jpg

Kalastus

Järjestämme asiakkaillemme ikimuistoisia monipuolisia kalastuselämyksiä sään salliessa ympäri vuoden merellä, järvellä ja joella. Asiakkaidemme turvallisuus on meille tärkeä, joten kalaan mennään nykyaikaisilla hyvin varustelluilla veneillä. Kalastusoppaamme vievät sinut uuden äärelle oppimaan pilkkimisen, jigauksen, Spintube-kalastuksen, siianonginnan tai perinteisen perhokalastuksen salat. Tarjoamme kaikki kalastusvälineet ja vaatetuksen isoillekin ryhmälle. Aikaisempaa kalastuskokemusta ei tarvita. Anna Ahdin yllättää ja poista kiireesi hetkeksi.

Lumikelkkasafari

Talven ehdoton suosikkiaktiviteetti on lumikelkkasafari! Pakataan lämpimästi porukka pulkkien kyytiin ja huristellaan pilkille taikka johonkin lähialueen saarista makkaran ja tikkupullan paistoon. Voisiko olla hauskempaa tapaa saada punaiset posket ja roppakaupalla raitista ilmaa!

IMG_20180223_161828_edited.jpg
IMG_5802.JPG

Mysteeriseikkailu

Tässä merihenkisessä, Escape room -hengessä toteutetussa, tiimiseikkailussa saatte testata tiimityöskentelytaitojanne. Kuka on Ricky Martin ja löytyykö lopulta kultainen SpinTube?

Ulkopelit ja -olympialaiset

Happihyppely ja kevyt liikunta laittavat veren kiertämään ja antavat aivoille hengähdystauon kokouksesta. Miten olisi erä tikkaa? Kuka heittää saapasta pisimmälle? Kenen tasapaino riittää pisimmälle tasapainoköydellä? Tai otetaanko kenties erä mölkkyä taikka hernepussinheittoa?

Olympialaiset_edited.jpg
IMG_7233.JPG

SUP -lautailu

SUP-lautailu on hauska ja helposti omaksuttava liikuntamuoto. SUP-laudalla liikutaan seisaaltaan meloen surffilautaa muistuttavan laudan päällä. Suppailu on oivallista kokovartalon liikuntaa, joka kehittää aerobista kuntoa, lihaskestävyyttä sekä tasapainoa. SUP-lautailu sopii kaikille, ikään ja kuntoon katsomatta. Jos pystyt ajamaan polkupyörällä, opit myös SUP-lautailemaan!

Paintball - värikuulasota

Kerää ryhmä kasaan ja tule ottamaan mittaa joukkueesi taidoista tässä hauskassa lajissa! Vauhdikas laji sopii kaikille; nuorille ja vanhemmille, miehille ja naisille, ryhmille, yrityksille, polttariporukoille, synttäriväelle jne. Mukaan tarvitset rutkasti reipasta urheiluhenkeä ja leikkimieltä.

PP3_edited.jpg
IMG_3859.JPG

Potkukelkkaretki

Pakataan eväät reppuun ja potkutellaan porukalla Kräsooran lähiluontokohteelle makkaran & tikkupullan paistoon. Potkukelkkaretki voidaan yhdistää myös pelastuspukukelluntaan.

 

Pyydä tarjous: matkailu@eumer.fi

Soita meille jo tänään 0400 252 969  !

©2021 Visiteumer.fi